Четверг, 28.03.2024, 18:36Вітаю Вас Гість | RSS
Болградський районний центр дитячої та юнацької творчості
Меню
Вхід на сайт
Пошук
Поділись з друзями
Календар
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Захист дітей
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика
Головна » 2018 » Июнь » 3 » Фестиваль дитячої творчості «Кольорове дитинство».
09:26
Фестиваль дитячої творчості «Кольорове дитинство».

На центральній площі міста 1 червня був проведений фестиваль дитячої творчості «Кольорове дитинство», у якому брали участь більш 500 дітей: вихованці дитячих садків, учні 1-2 класів загальноосвітніх шкіл міста, Болградської гімназії, вихованці гуртків Болградського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Дітей привітали зі святом заступник голови Болградської районної державної адміністрації Гарвалов Андрій Дмитрович, заступник голови Болградської районної ради Садаклієв Михайло Михайлович, перший заступник міського голови Веліксар Сергій Антонович.  

Чудовий настрій та заряд бадьорості діти отримали на танцювальному флешмобі з керівником студії танцю «FLY» Івановою Катериною.

У святковій концертній програмі брали участь вихованці вокальних гуртків та хореографічні колективи РЦДЮТ та районного Будинку культури.

Для учасників свята були організовані різноманітні майстер-класи та конкурси на кольорових станціях: «Червона», «Помаранчева», «Жовта», «Зелена», «Блакитна», «Синя», «Фіолетова», технічна станція «Юний картингіст», «Художня майстерня». У роботі станцій брали активну участь керівники гуртків та вихованці гуртків центру. На кожній станції діти отримали смайлики, обмінювали на призи, які були виготовлені вихованцями гуртків декоративно-ужиткової та технічної творчості РЦДЮТ.

У конкурсі малюнків на мольбертах «Діти за мир на планеті» брали участь вихованці гуртків ОТМ Болградського РЦДЮТ, Болградського НВК, Болградської гімназії, Болградської ЗОШ № 2, Болградської ЗОШ № 3 (учні 4 класів).

Вихованці дитячих садків були запрошені на фінальний гала-концерт районного огляду-конкурсу дитячої творчості «Наші юні таланти», який відбувся у районному Будинку культури.

Зичимо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

До нових зустрічей!

Переглядів: 398 | Додав: rcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar