Пятница, 26.04.2024, 01:26Вітаю Вас Гість | RSS
Болградський районний центр дитячої та юнацької творчості
Меню
Вхід на сайт
Пошук
Поділись з друзями
Календар
«  Октябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Захист дітей
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика
Головна » 2018 » Октябрь » 23 » Виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»
10:54
Виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»

2 жовтня 2018 року на базі Болградського районного центру дитячої та юнацької творчості проведено виставку досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі», у якій взяли участь 24 заклади району.

Виставка підводить підсумки організації роботи за рік районних етапів Всеукраїнських конкурсів, освітніх проектів, трудових акцій та суспільно-корисної роботи еколого-натуралістичного спрямування.

Виставка проводиться з метою виявлення кращого досвіду; ознайомлення широкої громадськості з досягненнями педагогів та вихованців у галузі еколого-натуралістичної освіти; відображення напрямків, змісту та підсумків роботи у галузі біології, екології та сільського господарства загальноосвітніх та позашкільних закладів; експериментально-дослідницької та практичної діяльності учнів; сприяння розвитку пріоритетних напрямків еколого-натуралістичної та біологічної освіти в районі.

За рішенням журі, високий рівень еколого-натуралістичної роботи у 2018 році показали:

- Новотроянівський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» (Константинова В.М.), Болградський районний центр дитячої та юнацької творчості (Захватаєва Л.П.), які посіли І місце;

- Василівська ЗОШ (Фетова К.Д.), яка посіла ІІ місце;

- Криничненська ЗОШ (Койчева Д.О.), яка посіла ІІІ місце.

10-12 жовтня 2018 року Демірова Злата, Тодорова Дона, Кальчев Василь, Чанєв Микола – учні Криничненської ЗОШ (керівник Дімова Марія Дмитрівна) презентовали кращі роботи Болградського району на виставці досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі» на базі Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.

Учасники нашої делегації яскраво відрізнялись артистизмом, запалом, підготовкою та своїми костюмами.

За презентацію виставки Демірова Злата, Тодорова Дона, Кальчев Василь, Чанєв Микола – учні Криничненської ЗОШ нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.

За високий рівень позашкільної еколого-натуралістичної роботи в 2018 році та перемогу на обласній виставці «Щедрість рідної землі» Болградський район нагороджено дипломом І ступеню.

Хочеться подякувати всіх учителів, керівників гуртків еколого-натуралістичного напрямку, учнів, вихованців району за активну участь та побажати подальших успіхів на ниві творчості.

 

Переглядів: 398 | Додав: rcdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar